Compleet assortiment, scherpste prijzen

Rick’s Bloemen is hét adres voor de mooiste en de verste snijbloemen, boeketten en vaste planten (binnen en buiten), tegen de scherpste prijzen. Onze potterie met binnen- en buitenpotten maakt het assortiment compleet!

Potterie

In onze potterie vindt u altijd een passende pot. Onze potten zijn van het topmerk Ter Steege uit Rijssen.

De collectie is uitgebreid en divers en zowel voor binnenplanten als voor buitenplanten. Daarom zal er altijd een passende pot te vinden zijn.

TIP: de kwaliteitspotten van Ter Steege zijn ook altijd een goed idee voor een mooi cadeau!

Onze potterie van Ter Steege vind u in de winkels in Haaksbergen en Rijssen

Klik voor meer foto’s

(Tuin)planten

Ook voor (tuin)planten is Rick’s Bloemen het juiste adres. Alle vijf de vestigingen bieden ieder seizoen een ruime keuze aan soorten en kleuren.

Omdat deze persoonlijk door ons op de veiling worden ingekocht zijn de prijzen extra scherp en de kwaliteit hoog. Voor in de woonkamer of in uw tuin hebben wij altijd een ruime en een afwisselend assortiment.

Klik voor meer foto’s

(Snij)bloemen en boeketten

Dagvers en de scherpste prijzen. Dat geldt iedere dag weer voor ons zeer ruime assortiment snijbloemen en boeketten.

Voor iedere gelegenheid hebben wij de juiste keuze in huis.
Ook staan onze medewerkers altijd klaar om een prachtig boeket naar wens samen te stellen en om het juiste advies te geven. En iedere dag is er een uitgebreide keuze aan kant-en-klare verse boeketten.

Klik voor meer foto’s

Cadeaubon

Met een cadeaubon van Rick’s Bloemen is het altijd een feestje!

De cadeaubonnen van Rick’s Bloemen zijn bij ons verkrijgbaar vanaf € 7,50 en in iedere vestiging te verkrijgen. De cadeaubon hoeft niet meteen in z’n geheel besteed te worden. Het restbedrag kunt u gewoon meenemen bij een volgende aankoop bij ons.

Klik voor meer foto’s

Rouwwerk

Rouwwerk is persoonlijk. Wij helpen u graag met het bespreken van uw wensen.

Wat veel mensen niet weten is dat wij ook gespecialiseerd zijn in rouwwerk. Denk hierbij onder andere aan rouwkransen, bloemstukken of harten, in overleg is er veel mogelijk.

Het rouwwerk maken wij geheel naar wens van de klant waarbij ook het bedrukken van de linten tot de mogelijkheid behoort.

Wij gebruiken voor rouwwerk altijd verse bloemen. Deze bloemen worden zorgvuldig samengesteld in samenspraak met de klant.

Klik voor meer foto’s